לחץ לא מוסבר שמשפיע קצת על הראייה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

31/03/2020 | 12:13 | מאת: עידן

מזה כשבוע ויום יש לי מן הרגשה כאילו משהו יושב לי בחלק הימני האחורי של הראש,בתחילה זה היה מלווה בעייפות של העיניים וקושי להחזיק אותן פקוחות (מצמוץ מוגבר ועייפות כללית מוגברת)לקראת סוף השבוע שעבר כמעט ולא הורגש אך אתמול קצת חזר שוב ללחץ באותו מקום אך חלף בערב,בבוקר היום קצת לחץ שוב, לפעמים כאשר מוריד את הראש למטה יש לחץ קטן ולפעמים לא. אשמח לחוות דעת

שלום רב, קשה לומר. נשמע שצריך להתחיל בבדיקת רופא עיניים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר