מיפוי יוד רדיואקטיבי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/02/2020 | 10:25 | מאת: טל

שלום, עברתי ניתוח כריתה מלאה ודיסקציה באזור ימין. הניתוח היה לפני 4 חודשים בנובמבר. עברתי טיפול ביוד שבוע שעבר והיום עשיתי מיפוי. השאלה שלי מתי מקבלים את התשובות? ולמה לא מקבלים את התשובות ישר לאחר הבדיקה זה קצת מלחיץ

שלום רב, איני יודע- לכל מקום לוחות הזמנים שלו. יש לברר במקום. בד"F לוקח מספר ימים לפחות. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר