ניתוח דיסקציה חוזרת נפיחות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

30/11/2019 | 09:24 | מאת: אני

היי ד"ר עברתי לפני שבוע ניתוח דיסקציה בתחנה 6 להוצאת גוש (רשום בדוח רובו שומני מה זה אומר? אני מרגישה טוב טפו טפו אבל המקום קצת נפוח כמו גוש רך גדול רציתי לדעת מתי אפשר לחזור לשיגרה של ספורט? תודה

שלום רב, יש להיוועץ במנתח לאחר בדיקה שלו לסיבת הנפיחות. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר