אולטרה סאונד us צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/08/2019 | 15:19 | מאת: אורטל

שלום רב, לפני כחודשיים וחצי סבלתי משיעול חזק וכאבי גרון, השיעול חלף כעבור חודש וחצי ואילו נשארתי עם ליחה עד היום שנורא מציקה לי. בשבוע האחרון התחלתי לסבול גם מכאבי ראש ותחושה חזקה של לחץ באוזניים שמאוד מקשה על התפקוד וגורמת לי להרגשת חולי כללית. אופן כללי גם מרגישה חולשה וכאבים בשרירים. יש לציין כי אני בת 35. היום עשיתי בדיקת us צוואר התגלתה מאחורי זוית הלסת משמאל בלוטה תגובתית 12 ממ ומתחתיה בלוטה דומה 10 ממ מאחורי זוית הלסת מימין בלוטה תגובתית 13 ממ. בנוסף בצילום עי רופא שיניים התגלתה דלקת בשן הטוחנת (האחרונה) וגם יש לי חום באיזור 37.4 אני מאוד מוטרדת כיוון שכבר הרבה זמן לא מרגישה טוב. אשמח לייעוץ

שלום רב, נשמע כמחלת חום חריפה והבלוטות אינן מדאיגות. להגיע למעקב רופא משפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

20/08/2019 | 20:50 | מאת: אורטל

כמובן במעקב רופא משפחה. איך מעלימים את הליחה? הגיוני שליחה תמשיך 3 חודשים אחרי מחלה? אגב המחלה הראשונית לא היתה מלווה בחום. רק שיעול וכאב גרון

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר