אוזניים כואבות וסתומות 3 חודשים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/08/2019 | 14:01 | מאת: ל.א.

דר שלום רב, 3 חודשים אני סובלת מאוזן סתומה לגמרי קשה לי לשמוע וכאבים שבאים ונעלמים מספר פעמים ביום, גודש באף, לחץ בכל הפנים ובאוזניים, כאב גם בצוואר, בחניכיים, כאבי ראש, שאני נוקשת על המצח מעל העיניים כואב לי גם בין העיניים, הרגשה שעומדת להתעלף,,,בנוסף קולות שבוקעים מהאוזן כמו פיצפוצים או בועות לפתע. שמורידה את הראש כאילו משקולת יש לי וכאב באוזן. שמשבש. 3 רופא א.א.ג האחרון מלפני חודש וחצי, לא ראו כלום ושלשלום רופאה כללית זיהתה שיש לי סינוסיטיס קיבלתי אוגמנטין לעשרה ימים ואמרה שהכל מחובר וכנראה שהאוזן סתומה בגלל סינוסיטיס. (עשיתי גם צילום סינוסים שלא ראו כלום בצילום והרופאה אמרה שברוב מהמקרים הצילום לא משקף ולא מראה שיש סינוסיטיס ושכן אקח אוגמנטין) שאלתי האם זה נכון לגבי האוזן שסתומה וכל מה שאני מרגישה ועוברת זה בגלל הסינוסיטיס ??? או שאין קשר לדעתך ואני בבעיה אחרת לגמרי. תודה על תשובתך סליחה על אורך התגובה, רצוי לפנות שוב לא.א.ג או שאין צורך ועם האנטיביוטיקה זה ייעלם. תודה רבה ושבת שלום.

שלום רב. הנושא אינו בתחום הפורום. ממל לפנות לרופא אאג לחוות דעת בברכה. דר חפץ.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר