בטיפולים של הקרנות+כימו קרצינומה של הנאזופארינקס דחוף!

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/06/2019 | 16:05 | מאת: דחוף מאוד

שלום אני כעת מטופל בהקרנות+כימו לטיפול בקרצינומה של הנאזופארינקס. הטיפול בי הוא 35 הקרנות+7 כימו. התחלתי את הטיפולים לפני כשבועיים, עשיתי 9 טיפולי הקרנות+2 כימו וביום חמישי האחרון (אמור היה להיות טיפול 10) אמרו כי המכונה של הקרינה התקלקלה ואין טיפול וגם היום יום ראשון המכונה עדיין מקולקלת ברצוני לדעת האם קיים סיכון?? האם זה שאני לא מקבל את הטיפול הקרינתי כבר פעמיים יכול באיזשהי מידה ״להרוס״ את התוכנית? עד כמה מס׳ טיפולים זה נחשב ל״בסדר״ שלא מתקיים טיפול קרינתי? אנא תשובתך הדחופה והכנה ביותר בנושא שכן אני שוקל להחליף בית חולים. תודה רבה!

שלום רב, דחיה של מספר ימים באמצע הטיפול אינה מזיקה אך עדיף שלא יותר מימים ספורים. מאחל בהצלחה בטיפול. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר