בדיקת סיטי אחרי פגיעת עצב 7 בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/03/2019 | 05:16 | מאת: מיכל נגב

בוקר טוב עברתי שיתוק 7 בצד שמאל של הפנים שלחו אותי לעשות סיטי שיצא בלי ממצא פרט לממצאים הבאים הרחבה קלה של חריצי המוח בקדמת האונות הפרונטליות עיבוי רירית בלסת מימין עדיין כאב באוזן הראיה מטושטשת באותו צד וכאב לוחץ במוח אודה על התייחסותך

שלום רב, הבדיקה המועדפת במצב זה הינה MRI. ההמלצה אינה מיידית אלא אם אין שיפור בתנועתיות העצב במעקב. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר