בדיקת CT לאחר כאבי קרקפת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

01/02/2019 | 18:18 | מאת: ניב

שלום ד"ר אני ניב בן 23 אני רוצה בבקשה שתרגיע אותי. מאחר ואני סובל מזה מעל ל - 4 שנים בכאבים חוזרים ונשנים של כאבי קרקפת, כאבים בלחיצה מעל איזורי האוזניים, ומאחורי הראש, הוחלט שאני סובל מחרדה, נכון אני אדם חרדתי מלידה, אבל לא הייתי שקט ולאחר מכן עברתי CT ראש עם ובלי חומר ניגוד. האם CT היא הבדיקה הנכונה השוללת גידול בראש ? מכיוון שהבדיקה יצאה תקינה, הכאבים עדיין נותרו, הנוירולוגים משייכים את זה לחרדה, אשמח לעזרה. ואשמח לדעת אם בדיקה חד פעמית בראש מעלה סיכון לחלות בסרטן. תודה רבה.

שלום רב, לא נשמע שמדובר בגידול סרטני כלל וכלל וה CT מאשר זאת. בדיקה אחת לא מעלה משמעותית את הסיכון לסרטן. ממליץ לפנות לרופא מטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר