פיענוח בדיקה..אני מאוד מודאגת עזור לי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/01/2019 | 19:01 | מאת: נטלי

יצא לי באולטראסאונד ....אונה ימנית בגודל 4.7*2.4*2.5 סמ עמ מרקמ בלתי אחיד הודגמו נגעימ בעלי הדיות מעורבת עד לקוטר 1.4 סמ-3-tirads..ללא עדות להסתיידות פתולוגיות............................אונה שמאלית בגודל 4.2*1.8*2 סמ עמ מרקמ מעט היפואוקוגני מגורגר הודגמו נגעימ היפואקוגניימ עד לקוטר 0.2 סמ tirads ללא עדות להסתיידויות פתולוגיות לסיכומ.....גויטר רב מוקדי עמ נגע שולט מימין....מה זה אומר....עשיתי ניקור ויצא ככהthyroid,right lobe,fna:sheets of follicular cells,in part with hurthle cell change and focallyo obscured by lymphocytes,consistent with lymphocytic thyroiditsh hashimotos)bethesda category ll) אני מאוד מודאגת מה זה אומר לגבי הנגע בצד ימין הניקור לא תמיד אומר הכל

שלום רב, לא נשמע מדאיג כלל. ממליץ ביקורת של אנדוקרינולוג (ניתן לתאם במרפאתינו 03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר