נפיחות בראש בצד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/01/2019 | 16:19 | מאת: רועי

לפני מספר חודשים קיבלתי כמה פעמים מכה בראש(באמצע) והתחיל להיות לי כאבי ראש שנמשכים כמה חודשים בצד ימין ממוקדים ושאני נוגע באזור זה כואב כמו מכה וגם יש קצת נפיחות. הלכתי לרופא משפחה והוא נתן לי הפנייה ל C. T ראש עם חומר ניגוד. חשוב לציין שיש לי גם נזלת אלרגית. ממה הכאב ראש יכול להיות? והאם זה יכול להיות סינוסיטיס? חשוב גם לציין שכאשר אני לוקח כדור לכאבים (אתופן) שהרופא רשם הכאב ראש מפסיק.

שלום רב, נשמע משני לחבלה שקיבלת. הייתי מבצע את ה CT וחוזר לרופא מטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר