כריתת בלוטת התריס בשמואל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/12/2018 | 22:11 | מאת: גילה

שלום, אני אחרי ניתוח כריתת בלוטת התריס שמואל כ14 יום .שאלתי האם זה בסדר שעדין יש לי נפיחות במקום .קשה לבלוע כואב בצד שמואל וקשה לי לישון.תודה

שלום רב, יכול להיות. יש לגשת למנתח לבדיקה. אם זה לא מאוד כואב או נפוח ניתן לתת לזה קצת זמן לחלוף לבד. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר