חומר ניגוד בבדיקות רבות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/11/2018 | 07:32 | מאת: מאיר

עקב גידולים חוזרים בבלוטת הרוק בפרוטיס ,עברתי מספר רב של ניתוחים והקרנות (כרגע יש גידול במעקב)אני עובר הרבה בדיקות mri +חומר ניגוד .לפחות עברתי למעלה מעשר בדיקות במהלך 30 השנים. השאלה שלי לגבי חומר הניגוד כי קראתי שיש מחקרים לנזקים. ואולי לעשות בדיקה שונה ללא חומר. תודה

שלום רב, לא מכיר נזקים מחומר ניגוד שב MRI. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר