פענוח אולטרה סאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/08/2018 | 14:53 | מאת: אני

שלום רב, בבדיקה אקראית לחלוטין של הצוואר התקבל פענוח הנ"ל: "בלוטת המגן אינה מוגדלת, באונה שמאלית קשר היפואקוגני/רקמתי 1.2 ס"מ בקוטר מרבי עם הסתיידויות זעירות בודדות. כמו כן, קשריות ציסטיות זעירות בודדות בשתי האונות עד 0.5 ס"מ מימין" בלוטת הרוק תקין, בלוטת הפרוטיס תקין. אין קשרי לימפה מוגדלים לאורך הצוואר משני הצדדים" רופאת המשפחה (תורנית) אמרה לי שהכול בסדר וכנראה זה עניין של סידן ואין כלל מה לחשוש. לעומתה, רופאת המשפחה שלי אכן אמרה שככל הנראה הכל בסדר ושזה כנראה שפיר, אך לשקט הנפשי נבצע fna. אני מאוד מאוד מוטרדת וחוששת ולחוצה. האם לאור התוצאות יש סיבה לדאגה? תודה רבה

שלום רב, מסכים עם הרופאה שלך ולגוש זה מגיע ניקור לביופסיה. ממליץ לבצעו במקום איכותי וניתן לתאם במרפאתינו בארם אסותא- שם מבוצע ע"י שניים מהמובילים בארץ בתחום זה והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (02-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר