קשרית בבלוטת התריס משמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/07/2018 | 11:56 | מאת: לין

שלום דוקטור, אני בת 22, צירפתי תוצאות בדיקת אולרה סאונד שעברתי. נשלחתי לבדיקה בשל כאבים נוראיים בצוואר משמאל שמקרינים לאוזן. כאב בבליעה ותחושה של גוש תקוע בגרון (מורגש בעיקר בדיבור) האם הקשרית שמצאו בבדיקה עלולה להיות הגורם לכאבים אלו ?

שלום רב, לא רואה את הבדיקה אך גושים בתירואיד לא גורמים בד"כ לכאב. מציע לגשת לקרופא משפחה לבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר