תסמינים מדאיגים מאוד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/06/2018 | 16:44 | מאת: מודאגת

שלום רב ד"ר, כבר כמה חודשים שאין לי תאבון ויש לי כאבי בגרון, עם צרידות ואפילו ממש 'ללא קול', וכן כאבים וגירוד בעורף,כאבים באוזניים. וכן בליטה בעורף ובסנטר העליון הלכתי לרופא א.א.ג של הקופ"ח, הוא בדק אותי עם מצלמה דרך האף ואמר שהכל תקין. אולטרסאונד יצא תקין. לפני יותר מחודש התחילו לי הקאות, כאין רפלוקס, הרגשה כאילו האוכל לא 'יורד לי בגרון' אלא תקוע למעלה, לא תמיד הקאה פותרת את התחושה. אני מקיאה תוך כדי או מיד לאחר אכילה. בהוראת רופאת המשפחה, חזרתי לא.א.ג ששוב בדק עם מצלמה והפנה אותי לגסטרואנטרולוג לגבי הקאות ואמר שיש לי סימני צרבת שכנראה גורמת לצרידות ולכאבים בעורף ובגרון. עכשיו יש לי כבר כמה ימים פצעים רבים בחלל הפה, ועכשיו גם בלוטות הלימפה בצוואר מאחורי האוזן כואבות מאוד , במיוחד בנגיעה. רופאת המשפחה חושבת שמדובר בהרפס, ואתמול התחלתי טיפול באציקלו- וי 400 5 כדורים ביום למשך 5 ימים (עדיין ללא שיפור). והיום 'חידוש' של כאב כללי בשיניים (אציין שאין לי בפה אפילו סתימה אחת....) וכן תחושה ב2 קצוות השפתיים של 'רדימות'. אציין שיש לי ברקע גיליאן ברה של סיבי עצב דקים, שמתבטא בנורופתיה חריפה. האם נראה לך שיש לי מה לדאוג? האם יש בדיקות שאתה ממליץ עליהן?

שלום רב, לא נשמע משהו שניתן "לשים עליו את היד" וגם לא נשמע מדאיג. בכל מקרה ממליץ להמשיך בירור לפי המלצת רופא המשפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר