כאבים בצוואר, בחזה ובאוזן בצד ימין וסחרחורות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/04/2018 | 21:11 | מאת: יפית

שלום ד"ר. לפני כחודש התחילו כאבים בצוואר, באוזן עם רגישות בחזה בצד ימין. סובלת ממחלת השימוטו. נעשה us והתוצאה שיש קישריות, בנוסף מזה כחצי שנה בעיה בשיווי המשקל ובשבוע האחרון סחרחורות.(תופעה מוכרת מהעבר אבל לא בעוצמה כזו), וגם קוצר נשימה שמעיר אותי מהשינה , עד היום נבדקתי ע"י מספר רופאים שלא יודעים מה הסיבה.קיבלתי הפניה מרופא אאג לפיזיותרפיה. נקבע תור ל us לד"ר מאירסדורף. אודה לך אם תוכל לייעץ לי מה עלי לעשות ולמי לפנות. תודה

שלום רב, נשמע שהתלונות אינן קשורות לקשריות בבלוטה. יש לוודא שתפקוד הבלוטה תקין (רופא משפחה) ולבצע את ה US כמתוכנן. במקביל ביור אצל רופא משפחה, במידה ותפקוד התירואיד אכן תקין- למצוא סיבה לתלונות אלו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

07/04/2018 | 20:56 | מאת: יפית

ד"ר שלום. תודה רבה על תשובתך המהירה. רופא אאג בדק את הגרון ואת מיתרי הקול ואמר שהכל תקין. השאלה אם אצלכם במרפאה ישנו רופא שאוכל להגיע אליו ולהבדק (גרון, אוזניים) וגם מטפל בסחרחורות? תודה רבה.

שלום רב, נראה לי שלא תהיה תרומה משמעותית לבדיקה נוספת בתחום שלנו וממליץ לפנות לרופא המשפחה שלך. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר