Folliculr ca thyroid

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/02/2018 | 17:18 | מאת: יאלי

שלום בת 37 לפני טיפול ביוד רדיואקטיבי רציתי לדעת האם גידול זה שולח גרורות ואיך יודעים דבר נוסף מה זה טיפול אבלטיבי תודה

שלום רב, טיפול ביוד נקרא אבלטיבי כי מחסל את שאריות תאי התירואיד בגוף. כשבוע שבועייים לאחר הטיפול עושים מיפוי ואז יודעים שאין גרורות (נדיר). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר