אשמח לתשובה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/02/2018 | 23:00 | מאת: שרון

דוקטור שלום מאז המקרה אני בחרדות קשות מאוד לפני כחודשיים קרה לי מקרה שהייתי בתקופת לחץ מאוד קשה סטרס חרדות אי שקט ותקופה מאוד מאוד לחוצה לקראת בוקר ניסיתי לישון כזה כמובן באי שקט מטורף של רגליים רוקעות ובלאגן נפשי עצום פתאום שעצמתי עיניים רצו לי מילים בקצב מטורף בראש רגליים קרות וראש קר כיאילו הדליקו לי מזגן על קור ומים ניתוק מהמציאות והרגשה מפחידה בטירוף כירילו אלוהים לוקח אותי משהו שקשה מאוד להסביר במילים לקחתי אופטלגין והלכתי לנסות לשכב כולי רועדת ומפחדת זה היה בערך איזה חצי שעה עד שנרגעתי קצת שמתי לב שבמצבי לחץ חרדות ועומס יש לי תחושת קור יוצאת דופן בחלקים מסויימים בגוף רגליים כפות רגליים ידיים ראש משהו מוזר מאוד ומאין בחילה וראש כבד ואי שקט מטורף כמו מצב פסיכוטי לא יודעת להסביר אני בתקופה לא קלה בחיי האם זה חלילה מביע על גידול מוחי? עכשיו יש לי כמו חסימה באוזניים ומין ראש כבד עייפות כאב בחזה ובעיקר כל צד שמאל של הכתף שכמה גב צאוור אולי מין התקררות.. האם מצב שכמו שתיארתי כמו מין ריחוף סחרחורת ראש כבד אוזניים סתומות לא יודעת הרגשה לא טובה זה חלילה מבשר על גידול ראש? אשמח אם תענה לי אני בת 25

שלום רב, לא יודע להסביר את תחושותיך. יש לגשת לרופא לבדיקה. לא נראה שמדובר בגידול ראש צוואר. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר