ניתוח פארתרואיד להסרת אדנומה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

01/02/2018 | 18:50 | מאת: ל

ערב טוב אני בת 46, ביום ראשון הקרוב אני אמורה לעבור בבית חולים פרטי דרך ביטוח משלים של קופת חולים כללית ניתוח פארתרואידקטומי להוצאת אדנומה. הרופא אמר שאולי הוא יעשה לי בהרדמה מקומית. כמה זמן אחרי ניתוח כזה מותר לחזור לפעילות של אימוני הידרותרפיה במים דבר שאני עושה באופן סדיר בגלל בעיות ברכיים ויריכיים תודה

שלום רב. אישית אני לא בעד ניתוח בהרדמה מקומית. קל יותר לחולה הרדמה כללית. ההחלמה לאחר ניתוח כזה מנסיוני קלה. שחרור הבייתה כבר באותו מום או למחרת. ספורט אחר שבוע שבועיים. בהצלחה בניתוח. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר  באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

02/02/2018 | 14:09 | מאת: ל

תודה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר