דוקטור שאלה דחוף חרדה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/10/2017 | 14:25 | מאת: מגי

דוקטור מזה כמה זמן יש לי כאבים לא יודעת להגדיר בדיוק אבל זה כאבים שגם ביד שמאל מתחת לשחי כמו צריבה שם עם איזור הצאוור עורף ומעל עצם הבריח מתחת לעצם באמצע זה מרגיש כמו כאב של התקררות גם משליך לי לגב צד שמאל כזה לא יודעת להגדיר את התחושות אבל אני ממש מפחדת בזמן האחרון חם לי ואני מזיעה זיעה קרה במהלך היום גם ולפעמים מגרד לי כל מיני מקומות בגוף שאני מגרדת יש סימן אדום וכמו עקיצה של ייתוש קראתי על מחלת הודגקין וממש הפחיד אותי האם התסמינים האלה צריכים להדאיג אותי? חשוב לציין שאני לא מאוזנת הורמונלית וגם בתקופת לחץ וחרדות מאוד אינטנסיביות הכאב מקרין לי ליד שמאל יש לי בלוטת לימפה מתחת ללסת כבר שנים רבות והיא נשארה ככה לא ירדה ועוד אחת בצאוור בצד ובצד ימין כבר שנתיים בערך והיא גם נשארה ככה ולא נעלמה האם יש ממה לדאוג? והאם הסימנים שאני מתארת אמורים להדאיג? אני ממש בחרדות כואב לי זה מרגיש כמו שריר משהו שתפוס יש לי גם כאבי ראש ומזיעה הרבה בבקשה תעזור לי אני ממש בחרדות

שלום רב, לא הבנתי מדבריך שיש משהו מדאיג. ממליץ לפנות לרופא משפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר