דרך טיפול טובה ביותר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/08/2017 | 07:47 | מאת: גידול בלחי תחתונה ימין

שלום רב. להסרת הגידול לאחר בירור ממושך הומלץ להזריק חומר בצורה ממוקדת ומבוקרת רק שהכוויות והנפיחות מרתיעים מאד מלבצע את הפעולה. הגידול בקוטר של כ5 סמ. האם ניתן לבצע בלייזר? בשיטה פחות מרתיעה (נפיחות ממושכת וכוויות)... מדובר בנערה צעירה מאד. תודה רבה!!! אלישבע

שלום רב, איני מבין מה מתוכנן. צריבה של גידול בתירואיד ע"י הזרקת חומר כגון מתנול אינה דבר מקובל. ישנם גם סיבוכים בדומה לניתוח כגון שיתוק העצב החוזר שמעצבב את מיתרי הקול. איני יודע אם אכן מדובר בפעולה זו שאינה ככ מקובלת, כפי שאמרתי. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר