גוש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

31/12/2016 | 23:42 | מאת: נעם

אני בת 23 וכבר 4 שנים שידוע לי על גוש תת לסתי בגודל 2.5-3 ס''מ שמאובחן כליפומה לאחר FNA שבו יצאו רק תאי שומן ודם ןבUS גדל מעט מדי פעם כנראה. עוד בצוואר בכל פרוטיס בלוטת לימפה מוגדלת מעט כ2 ס''מ שלא נסוגות כבר שנתיים וגדלות מדי פעם אך זה הכל. שאלתי היא כיצד יש לעקוב אחרי הגוש הזה שמאובן כליפומה אחרי 4 שנים, האם יש לנקר אותו שוב? לעשות ביופסיה אחרת? האם לא ייעלם אף פעם? תודה

ממליץ להגיע לבדיקת רופא אאג הן של הליפומה והן של הגושים בפרוטיס. ניתן גם במרפאתינו באסותא. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר