טל' 0508362681

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/10/2012 | 02:04 | מאת: חנה

בס"ד שלום. לפני 3 חודשים נולדו לנו במשפחה תאומים בשבוע 30( פגים) אחד הילדים בע"ה השתחרר בריא ושלם אך הילד השני עדיין מאושפז בפגיע מונשם ע"י "טובוס", עדיין לא מצליח לנשום. הרופאים ממליצים כמה שיותר מהר להעביר אותו להנשמה ע"י טרכאוסטומי . במידה וזה נעשה מה הסיכויים לצאת מזה ???????????? תינוק שלא נושם אלא דרך טובוס ואוכל דרך זונדה ולא בכה עדיין אם עושים לא טרכאוסטומי האם יש סיכוי שיתחיל לאכול דרך הפה רגיל וישמיע קול.......... לפי המלצה של רופאים רוצים לעושת את שני הניתוחים ביחד גם טרכאוסטומי וגם גסטרוסטומי, אך ההורים חושבים אחרת : אם כל הקושי לקבל החלטה לעשות טרכאוסטומי בכל מקרה רוצים לתת סיכוי לבוא וללמד אותו לאכול רגיל דרך הפה (כמו שלמד הילד השני) לאור הנתונים היבשים האם יש לכם איזשהו עצה, הדרכה????????????????? אולי כן, נכנסתי במקרה לאתר זה ואין מקרה בעולם אלא רק מה'. מי יודע דרך מי צריך לבוא ישועה ומזור????????

שלום חנה זראת אכן החלטה לא קלה. אני משוכנע שיש אנשי מקצוע יעודיים בבית חולים בו התינוק מאושפז. בנוסף קיימים ארגונים של הורים לילדים עם טרכיאוסטומיה שיכולים לתת מידע. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים