כאבים חוזרים בגרון לילדה בת 6

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/04/2017 | 21:36 | מאת: רחל

שלום רב, בתי בת ה 6 התחילה להתלונן לפני שלושה חודשים על גרון כואב לסירוגין שאף היה מפריע בלילה מרוב הכאב. היה אודם קל בגרון עשתה 3 שלושה משטחי גרון שיצאו שליליים במהלך חודשיים ובגלל שזה היה בא והולך לא ממש הטריד אותנו. לפני שבועיים שוב התלוננה אך זה נראה יותר רציני, משטח גרון מהיר אצל הרופאה יצא חיובי וקיבלה מוקסיויט ל10 ימים. לאחר 6 ימים שוב התלוננה על כאב, הגרון שוב היה נראה אדום, הרופאה המליצה על ביו בליס וביקשה שנמתין עד שתסיים את האנטיביוטיקה. היום- 3 ימים לאחר סיום האנטיביוטיקה שוב התלוננה על כאבים בעיקר בבליעת רוק. שקדים נראים מאוד מוגדלים ולא חלקים. שאלתי היא- האם יש סיבה נוספת מעבר לחיידק שיכולה לגרום לכאב בבליעה לסירוגין שקשורה לגדילת השקדים ללא חום או חולשה. ומה המלצתך להמשך טיפול. תודה רבה

שלום בהחלט יתכנו סבות נוספות מלבד דלקת שקדים. רצוי בדיקה של רופא אאג דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים