מה עושים שהריון יצליח

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

01/02/2016 | 11:07 | מאת: מיכל

בשבוע 32 עברתי לידה שקטה בעקבות הידרופס בוצעה לידה שקטה, כל הבדיקות מי שפיר ציפ גנטי היו תקנים בנתיחת העובר נראה גם חוסר חמצן למוח, כעבור שנתיים הריון בשקיפות עורפית 5.4 ממ' גרידה בשבוע 12 סיסי שליה תקינים מה עושים שהריון הבא יהיה תקין? מה שואלים למי פונים חוסר אונים לחלוטין

צר לי על החוויה הקשה שעברת. ניתן היום לעיתים להתקדם בברור גנטי מעבר למה שנעשה עי ריצופים כנטיים מתקדמים. בתנאי שיש חומר מההריונות שלצערך נאלצת להפסיק. ממליצה לבדוק גם אם יש נגדנים לסוגי דם שונים (משהו שרופא נשים יכול לסייע בכך). בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי