סיכון לתסמונת דאון סקר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

30/07/2020 | 14:10 | מאת: דנית

שלום רב, אני בהריון בשבוע ה16 . עברתי לפני כשבוע בדיקת NIPT אצל VERIFI. הם טענו כי התוצאה הכוללת גבולית ולא ניתן לאבחן תסמונת דאון. שאלו אם אני רוצה בדיקה נוספת או שיחזירו את הכסף. לבסוף בחרנו לקבל את הכסף ולעשות דיקור מי שפיר. הדיקור בשבוע הבא אך אני מאוד לחוצה מהתוצאה " הגבולית" של הבדיקה. האם תוצאה שכזו מעלה סיכון? יש לציין כי סקר שליש ראשון יצא עם תוצאות מדאיגות גם כן 1:47 לתסמונת דאון. אך סקירת מערכות ראשונה יצאה תקינה ללא שום ממצא מדאיג. אודה לתשובתך

שלום אינני יודעת למה הכוונה בבדיקה גבולית- כדאי לנסות לקבל מהם יותר מידע בכל מקרה דיקור ימ שפיר היא הדרך היחלידה לקבל תשובה מוחלטת, לא סקר עבור העובר. אפשר לבקש תשובה מהירה, שתוך 24048 שעות תיתן מענה לנושא הדאון. בהצלחה מחזיקה אצבעות!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי