טסט לפולידיקטלי invitro

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

11/06/2020 | 15:32 | מאת: דבורה

לי ולבן שלי היה פולידיטלי בלידה. הניורולוגית של התפתחות הילד אמרה לי שאסור לי להביא ילדים רגיל שאני צריכה לעשות את זה invitro לבדוק את הembryo ולזרוק אותו אם הוא לא טוב האם יש טסט גנטי לגלות פולידיקטלי invitro ?

פולידקטליה עשויה אכן להיות תכונה גנטית. מבודדת (רק תוססת אצלבע) או לא מבודדת (=יש עוד בעיות אחרות). כדי לקבוע על מה מדובר, והאם ניתן לגלות את הרקע הגנטי, מומלץ יעוץ גנטי. אם יתברר הרקע הגנטי, ניתן במידה ומעונינים ומדובר במחלה קשה, להרות באמצעות טיפולי הפריה IVF ואבחון טרום השרשה של העובר PGD ממליצה יעוץ גנטי לשם כך- מוזמנים בשמחה אלינו לאיכילוב כל זה נעשה אצלנו. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי