כאבי גב מוזרים בהריון לאחר החזרת עובר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

28/09/2019 | 16:25 | מאת: דר

הי, לפני שנה עברתי ניתוח קיסרי עם הרדמה ספינאלית לאחר הריון ivf. ההריון והלידה היו תקינים והתינוק מדהים. לפני כמה שבעות החזרתי עובר מוקפא מהשאיבה האחרונה ועכשיו אני בהריון בסוף שבוע 5. אולם אני מרגישה כאבים חזקים כמו דקירות בגב התחתון בצד שמאל וישנה נפיחות בלוטית שאינה קיימת בצד ימין. כמו כן כל דבר שאני מכניסה לפה אפילו כוס מים גורם לתחושה של שובע כמו אחרי ארוחה מוגזמת וזה מאד מוזר, האם כאבי הגב קשורים להרדמה או להריון? והאם עלי לדאוג? תודה רבה על התשובה והנכונות לעזור ולהרגיע וכמובן שנה טובה.

שלום ומזל טוב זהו פורום גנטיקה ממליצה לפנות לפורום הריון או יותר טוב: לגשת להיבדק עי רופא נשים בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי