שקיפות עורפית ובדיקת דם

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

25/05/2019 | 01:29 | מאת: איולה

השקיפות עורפית שנקבעה לי מתקיימת לפני סוף שבוע + חג שבועות, המעבדה בקופת החולים תהיה סגורה במשך 4 ימים לאחר השקיפות. משמע בין השקיפות עורפית לבדיקת הסקר שאמורה להיות צמודה אליה- יחלפו 4 ימים. האם בעייתי, יכול להשפיע על דיוק התוצאות?? לנסות לשנות מהר תור או שזה לא משנה? בדיקת הדם עדיין בתוך הטווח של השבוע ה13.

ניתן לבצע. ואם רוצים להוסיף דיוק, אפשר לעשות גם בדיקת NIPS/NIPT בדיקת דם לאיתור תסמונת דאון שהיא מדויקת יותר מסקר שליש ראשון

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי