איקס שביר וסיסי שליה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

08/12/2018 | 09:11 | מאת: יובל

שלום, אני נשאית (פרה-מוטציה) של תסמונת האיקס השביר. אני בהריון ורציתי לדעת תוך כמה זמן מתקבלת תשובה לגבי איקס שביר מבדיקת סיסי שליה.. הרופאה שלי אמרה שזה עשוי לקחת עד חמישה שבועות, וזה נשמע לי המון המון זמן - במיוחד לאור זה שנרצה להפיל אם כן תהיה מוטציה. תודה רבה

הבדיקה עשויה לקחת בין כמה ימים ועד 5 שבועות. מאוד תלוי בכמות החומר שמתקבלת בדגימת סיסי השליה במספר החזרות, בהאם מדובר בבן או בבת ובעוד משתנים אישיים שלכם. אכן הטווח רחב. המעבדות משתדלות לתת תשובה כמה שיותר מהר, אבל חייבות לדייק כי לחלוטין מדובר בחיים ומוות.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי