מום בעובר אצל הפונדקאית.

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

22/09/2018 | 17:40 | מאת: מאיהלה

עם:Infat born with left superior vena cava unto left ventrical: איזה שהיא בעיה בווריד העליון הנבוב,שמנקז את הדם מהראש,הזרועות והחזה אל הלב. האם זה משפיע על תפקוד הלב ותפקודו הבריאותי של בלוטת המגן: Syhthroid pitocin.האם זה קשור לבעיה כול שהיא בבלוטת המגן. אני בהליך פונדקאות בחול, לאחר מספר שנים של טיפולים. ההליך הוא מתרומה כפולה: תרומת ביצית וזרע ,ללא קשר גנטי אלי. הפונדקאית עברה שתי לידות וגינאליות,בשבוע ה40 ,אך בלידה השנייה העבר נמצא בכלל.ומה ההשלכות לכך ,לגבי ההריון והלידה. האם זה גנטי ואם כן האם זה רלוונטי למצב :שכן העובר הוא אינו מהביצית של הפונדקאית. מה הסיכוי שבהריון הבא יוצר אותה בעיה .ומה ההשלכות הבריאותיות של בעיה זו לגבי העובר: שאלה נוספת :הפונדקאית לקחה כדור לפעילות

לא לגמרי הבנתי. נשקלת פונדקאות אצל אישה שלה עצמה מביצית שלה היה ילוד/עובר עם הפרעה לבבית? בהנחה שהיא עצמה בריאה בלי בעיות לבביות או בכלי דם ואין מניעה מהריון או לידה ואין מום במערכת גוף אחרת שלה שתפריע לה לשאר בהריון- בדכ אין סיכון יתר

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי