שבוע 14 בדיקת דם גבוהה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

13/01/2018 | 19:35 | מאת: שלום רה

שלום רב אני בת 30, בהריון ראשון אחרי pgd ו ivf בגלל מחלה תורשתית .. השקיפות עורפית יצאה תקינה 1.3 ולמחרת עשיתי את הבדיקת דם ויצא לי b hcg גבוה- 5.7.. יש לי תור רק שבוע הבא לרופא והמליצו לי על יעוץ גנטי. רציתי לדעת מה המדד הזה עלול להגיד? סיכויים לתסמונת דאון יצא לי 1- 850.. האם יש קשר שעד לפני כחודש נטלתי אנדומטרין? תודה מראש

לערך גבוה של hcg בסקר שליש ראשון אין יכולת ניבוי גבוהה. לנשום עמוק. לעשות סקר שליש שני (״חלבון עוברי״) ועפי התוצאות להמשיך. בכל מקרה בהריונות PGD בדכ יש המלצה לאשר את האבחנה בדיקור מי שפיר בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי