3 nuesho teudbho ckc gucr up,j ahkhv tjurh

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

01/10/2017 | 20:13 | מאת: oran

בתי בת 31 עברה בחודש מאי הפסקת הריון ראשון. שבוע 13 בבדיקת שקיפות עורפית גילו שהעובר מת בשבוע 11 והעבוי היה 4.4 . הטראומה הנפשית היתה קשה ביותר. השבוע, שבוע 14 להריון שני גילו בסריקה ראשונה של הריון שני 2 מוקדים אקוגנים בחדר שמאל ואחד בימין. כמו כן נכתב שהשיליה כרגע עם פתח אחורי. השקיפות העורפית בהריון זה היתה תקינה. בני הזוג עברו בדיקות גנטיות לפני שנה. החרדה מסיכוי לתיסמונת כרומוזומים קשה ביותר ואני מבקשת לדעת כיצד ניתן להגיע אליכם במהירות האפשרית ומה ניתן לעשות כדי להגיע מוכנים ליעוץ גנטי. האם בדיקת דם הרמוני וחלבון עוברי יוכלו לעזור ביעוץ גנטי.

שלום מבינה את החרדה. מוקדים אקוגניים נחשבים סמנים רכים לתסמונת דאון וכממצא בודד לא מהווים אינדיקציה למי שפיר. בדיקת הרמוני אכן מקטינה עוד יותר את הסיכוי שמדובר בתסמונת דאון וניתן להגיע ליעוץ פרונטלי במכון הגנטי באיכילוב אם שולחים פניה לפקס 03-6974555 בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי