מידע לגבי תסמונת מרפן

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

10/05/2017 | 21:09 | מאת: עומר

ערב טוב, לאחרונה בת הזוג שלי סיפרה לי כי היא סובלת מתסמונת מרפן. לדבריה נמצאת במעקבים מאז שהייתה ילדה ונכון לעכשיו (אמצע שנות ה 20 שלה) אין כלל התרחבות של האאורטה. קראתי חומרים בנושא , אך אשמח לקבל את כל המידע שניתן עם דגש על: א. השפעה על הריון ולידה - הפריה חוץ גופית + סיכונים מוגברים בהריון ב. תוחלת חיים ממוצעת של חולים במחלה ג. התפתחות המחלה הצפויה וסטטיסטיקות אם קיימות ד. צורך בטיפולים , ניתוחים ותרופות ה. סיכון מוגבר למפרצת * כל נקודה נוספת שניתן להרחיב עליה. תודה מראש

על מנת לקבל תשובה מספקת וטובה, שתענה ברצינות על כל השאלות (וגם על נוספות שבטח עוד יהיו) אני ממש מציעה לגשת לרופא העוסק בכך. רצוי גנטיקאי הבקיא בספרות. תאור קצר פה פשוט לא יכסה הכל ועלול לצייר תמונה לא מאוזנת ונכונה. יש כמובן הרבה חומר גם באינטרנט, אבל גם אותו צריך לקרוא בעין מקצועית. מזמינה אתכם, אם רלוונטי, לפנות אלינו במכון הגנטי באיכילוב. ניתן לשלוח הפניה ובקשה ליעוץ לפקס 03-6974555 המידע רלוונטי גם עבור בת הזג שכן יש חידושים שעשויים לעניין גם אותה בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי