שומה מדממת על הגב התחתון

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

16/05/2016 | 10:35 | מאת: אלמונית

יש לי שומה על הגב. אמש גירדתי אותה קלות ומאז היא לא מפסיקה לדמם (מעצמה) וזה כואב. התור הכי קרוב לרופא עור הוא בעוד חודש וחצי (ככה זה קופת חולים). אני בת 40 ובריאה לחלוטין. אין לי היסטורית מלנומה במשפ'. האם יש סיכוי ולו קלוש שזה צריך להדאיג אותי? לתאם בכלל תור לרופא עור? או לחכות שזה יעבור מעצמו. אני עוטפת את המקום בפלסטרים שהדמם לא יעבור לי לבגדים

מאחר שיש סיבה לדמם (הגרד) הסיכוי שמדובר בנגע ממאיר קטן יחסית. בהחלט נדרשת בדיקת רופא עור, כך שבדיקה בעוד כחודש בהחלט סבירה. עד אז השימש בפלסטן מומלץ.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)