נבוס סבציוס-עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

23/05/2015 | 13:23 | מאת: אור

ביתי בת השנתיים וחצי נולדה עם סימן קטן צהוב מתחת לעין, לפני כחודשים עקב חבלה /גירוי/אחר.. הנגע התחיל לגדול מאוד וכיום הובלן בנבו סבציוס בגודל של כ7 ממ , הומלץ ניתוח כירוגי, אני מאוד חוששת מהצלקת.. מה האלטרנטיבות..??? תודה וזה מאוד דחוף

איני מכיר תחליפים לניתוח של נגע זה. המיקום שציינת אגב אינו כל כך שכיח בגידול זה- האם האבחנה מוכחת בביופסיה? התייעצי עם כירורג פלסטי לגבי הצלקת.

29/05/2015 | 20:12 | מאת: אור

איך וממי מבקשים הבחנה ביופסית לפני טיפול, במה זה כרוך..? הילדה בת שנתיים, הרדמה.? אני רוצה למנוע טיפול כירוגי וצלקת עם ההבחנה איננה נכונה..

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)