סרח עור שחור

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

25/03/2015 | 19:20 | מאת: חוה

שלום. יש לי בכתף מן עיגול עור קטנטן פיצי- סרח עור או טאלולה או פלולה אין לי מושג איך קוראים לזה. זה בטוח לא שומה. השבוע שמתי לב שהיא נהיתה בצבע בורדו כמו דם. ויומיים אח"כ היא נהפכה לשחור. האם זה מסוכן? ועד כמה? כי לחכות לתור אצל רופא עור יכול לקחת הרבה זמן.

לרוב מדובר בסרח עור שפוט עובר נמק ועתיד לנשור לבד תוך מספר ימים. אם אין כאבים במקום ניתן להמתין עד לבדיקת רופא העור.

25/04/2019 | 18:44 | מאת: דניאלה

יש לי שתי סרחי עור וקשרתי אותם עים גומייה ואחרי שלושה ימים הוצאתי את הקשירה והסרחים נהיו בצבע שחור מה אפשר לעשות והאים זה מסוכן

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)