גרד בירכיים

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

08/02/2015 | 13:37 | מאת: אושרת

מזה כחודש יש לי גרד בחלק החיצוני של הירכיים בעיקר ירך ימין. הגרד כל כך חזק שלא ניתן להתאפק ולא לגרד. לאחר יום וחצי של גירודים אינטנסיביים הופיעו סימנים כחולים באזור המגרד וכאשר מעבירים את היד על החלק המגרד מרגישים מעין בליטה קטנטה מתחת לסימנים הכחולים. ליד אזור הגרד יש לי נקודות חן אשר בדקתי אותם ורופא העור אמר לי להגיע שוב בעוד שלושה חודשים כעת הן נראות בסדר. אני חוששת מאוד ממה יכול לנבוע הגרד ומדוע הופיעו סימנים כחולים. תודה רבה אושר

ללא בדיקה אין באפשרותי לדעת מה הבעיה, אולם קיים סיכוי סביר שהסימנים הכחולים נובעים מהגרד עצnו (אולי שטפי דם תת עוריים). מירב הסיכויים הם שאין כל קשר בין הגרד לשומות, אולם לשם כך נדרשת בדיקת רופא עור פיזית.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)