נקודת חן שחוזרת פעם שניה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

08/06/2014 | 20:51 | מאת: אורח

לפני שנתיים עברתי ניתוח להסרת נקודת חן חשודה. לפני שנה חזרתי על הניתוח כיוון שהנקודה שהוסרה - חזרה. וכעת, היא חזרה שוב - בפעם השלישית. בשתי הפעמים הקודמות הביופסיה היתה תקינה. 1. כמה זה נפוץ שנקודת חן חוזרת פעמיים לאחר ניתוח? 2. האם ניתן לבקש לבצע ביופסיה בשתי מעבדות שונות? (באופן פרטי)

1. אם הניתוח המקורי (וגם זה שלאחריו) לא היה עמוק מספיק השומה עלולה לחזור. 2. כן- עליךך לבקש זאת מהכירורג. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

08/06/2014 | 23:32 | מאת: אורח

1. זה נפוץ? האם להחליף מנתח? 2. איך שליחה למעבדה נוספת מתבצעת? האם הוא חוצה את הדגימה לשתיים? האם אני לוקח פיזית את זה למעבדה אחרת?

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)