נקודת חן שגדלה וקטנה שוב

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

01/06/2013 | 21:39 | מאת: אורח

אני בן 28 בריא. ביום חמישי האחרון שמתי לב שנקודת חן בפנים שלי גדלה. מדדתי את הגובה שלה והוא היה 0.5 ס"מ. היום שמתי לב שהיא חזרה וקטנה (אני לא בטוח אם היא חזרה למימדים הקודמים, כי אני לא זוכר בדיוק כמה הם היו). מדדתי אותה היום והיא 0.3 ס"מ. זה נורמלי? זה אמור להחשיד אותה?

יתכן ומתח לשומה נוצר "פצעון" (ציסטת חלב) שלאחר מכן נספגה או נפתחה וכך השומה קטנה שוב. בכל מקרה יש לבדוק את השומה אצל רופא עור. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)