נבוס כחול

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

05/11/2012 | 18:17 | מאת: שלי

אני בת 26 אם לשלושה. בילדותי עברתי ניתוח להסרת נבוס כחול בגודל טיפה קטן משקל כיום מצאתי 3 נקוגות חן האזורפי הטבעת. ניראה לי שיש לי טותם הרבה זמן עד כמה שזכור לי. בכל אופן שאלתי רופאה ואמרה לי שעבר כבר הרבה זמן ולא להתיחס אני הפחד זה מסוכן או חס ושלום ממאיר בזמנו כשהוציאו אמרו שהכל תקים רק להיות במעקב כרוגי עד גיל 17. מה אני עושה?

לא ברור לי ממה הפחד- שומה כחולה הינה תקינה לחלוטין. לגבי השומות בפי הטבעת- יש לעקוב אחריהן כמו כל שומה אחרת. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)