נקודת חן מחוררת כתוצאה מקילוף

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

11/11/2020 | 17:06 | מאת: עדי

שלום יש לי נקודת חן ביד שהיה עליה לדעתי חצקוו, היום גירדתי אותו בטעות והוא נתלש ובנקודת חן עצמה נשאר מן סוג של חור, הנקודה עצמה קיימת אבל מחוררת והסביבה שלה אדומה אני קבעתי תור לרופא עור יש לי עוד המון זמן עד לקבלת התור רציתי לדעת אם מדובר בסיבה לדאגה אחרי שהיא אדומה ונפוחה ומחוררת במרכזה תודה רבה (:

לרוב אין כל בעיה. יש לשים לב שלא יתפתח זיהום מסביב (אודם הפרשות או נפיחות הולכים וגוברים) . אם יופיע זיהום יש למרוח קרם אנטיביוטי (דורש מרשם).

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)