bcc בשפה העליונה של הפנים

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

30/08/2020 | 06:15 | מאת: דודו

שלום רב בחודש האחרון הוסר מפני בשפה העליונה bcc שהיה מפושט ועמוק הגיע עד השריר, זה bcc שהוזנח הוסר מספר פעמים אך לא בשלמותו, כעת הוסר בשיטת מוז ב 4 שלבים, לאחר מכן בוצע שחזור פנים ב 3 ניתוחים. הניתוח האחרון היה לפני שבוע , אני עדיין סובל מכאבים ויש לי גם כאב בגרון בעת בליעה, שאלתי האם יש צורך להמשך בירור אצל אונקולוג ? תודה

אם מדובר ב-BCC עמוק כדאי להתיעץ עם מרפאת non melanoma skin cancer בבי"ח "בילינסון" בפתח תקווה.

31/08/2020 | 06:35 | מאת: דודו

מבקש לשאול שאלה נוספת, כבר עברו שבועיים מהניתוח ויש לי כאבים עזים בגרון שפעמים בבליעה מתחדדים , הדבר לא מאפשר לי לישון בלילה, נאמר ליכי אולי זה מההרדמה. האם יש צורך לעשות בירור ואיפה

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)