סימנים כחולים סביב נקודת חן

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

07/08/2020 | 11:46 | מאת: אור

נראים כמו סימנים של מכה. אבל מוזר שהם דווקא ליד הנקודת חן. אשמח לאישור וביטחון שזה לא דגל אדום למשהו אחר. אתמול בדיוק הלכתי לרופא עור ושאלתי אם הנקודה נראית בסדר(הוא הסתכל עם מכשיר כזה כמו זכוכית מגדלת ואמר שזה בסדר). הסימנים הכחולים הופיעו לצערי רק היום, יום לאחר מכן אז לא הספקתי להתייעץ איתו.

ללא בדיקה לא ניתן להתיחס לתופעה. אני מציע כי תמתין מספר ימים- אם הסימנים לא יחלפו כדאי לפנות לבדיקת רופא עור חוזרת.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)