ריבוי נקודות חן ופיגמנטציה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

05/07/2020 | 10:19 | מאת: יערה

שלום. אני בת 40. מאז שאני זוכרת את עצמי היו לי הרבה נק' חן. בשנים האחרונות הן מתרבות בקצב מסחרר, בכל כמה ימים צצה אחת חדשה... יש גם כתמים רבים שמופיעים. עם כל הבטחון העצמי שיש לי אני עדיין מתוסכלת והדבר פוגע בי - כל קיץ אני מחכה לחורף על מנת לכסות ידיים ורגליים. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת למתן את התופעה?? אולי תוסף תזונה מסויים או כל דבר אחר.... האם קיימת דרך לצמצם את יצור המלנין? אני בהירת עור אך תמיד נזהרת בשמש, כמעט ולא נחשפת! הרב הגדול של נק' החן הן שטחיות, כך שאני לא בטוחה שניתן להסיר.. בטח לא כל כך הרבה לצערי.

לא ניתן למנוע- מדובר בתכונה גנטית.. כן חשוב לבדוק אותן כל 6 חודשים ולשקול ביצוע מיפוי שומות ממוחשב.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)