נקודת חן חשודה בהריון

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

22/01/2020 | 22:00 | מאת: דנה

בהריון שבוע 26. הייתי אצל רופא עור, ששלח אותי להסרת נקודת חן קטנה מאוד באצבע כף היד, כי נראה שהגבולות שלה לא ברורים. אני לא זוכרת מתי היא הופיעה בדיוק, אבל אני די בטוחה שלא הייתה שם תמיד.. אמר שבגלל שההסרה נעשית עם זריקה ואני בהריון אין מניעה שנקבע תור לאחרי הלידה . אני חרדה מאוד. מה הסיכוי לכך שהנקודה סרטנית אם היא קטנה מאוד או שאין קשר ? אין לי הרבה נקודות חן אם זה רלוונטית ואני די שחומה. האם יש בעיה עם הסרה בהריון? אני מפחדת ולאכ יודעת איך אעבור עוד שלושה חודשים בחוסר וודאות . תודה !

לצערי אין לי כל דרך להעריך את השומה ללא בדיקה שלי. עם זאת, אין כל סכנה להסיר שומה בהריון.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)