נקודת חן חזרה וגודלת

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

13/11/2019 | 16:04 | מאת: לנה

שלום!בת שלי בת 10 עברה הסרת נקודת חן בגב ליפני חודשיים. אחרי שגלד נפל ראיתי נקודות חומות בתוך הפצה.ביופסיה-compound nevus.sirgical margin involved.פנינו לכירורג שלנו ונאמר לנו שפשוט שוליים לא אושרו עד הסוף.הו בדק אותה ביסודיות עם דרמטוסקופ.עבר חודש לנקודות האלי קצת גדלו והתרחבו. 1.האם זה מסוכן ויכול להיות סרטני עכשיו. 2.האם ילדה צריכה ניתוח נוסף.תודה מראש

הסיכוי לסרטן הרעו אצל ילים קטן מאוד. מה עוד שהשומה הוסרה ונמצאה תקינה. לכן לא נדרש כל טיפול נוסף.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)