נקודת חן שהשתנתה - נקודה שחורה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

12/10/2019 | 13:43 | מאת: אלה

אתמול זיהיתי כי על גבי נקודת חן ותיקה שנמצאת על צווארי, שהינה בצבע חום בהיר בצורת אליפסה (נבדקה לפני כחצי שנה ונמצאה תקינה) מופיעה נקודה קטנה בצבע שחור. הנקודה השחורה נראית כמו "ראש שחור", כזה שיש על הפנים, וכשניסיתי להוציא את אותו ראש שחור נוכחתי שהוא לא יוצא וזה דימם טיפה. האם עליי לקבוע תור באופן דחוף לרופא? התור הקרוב לרופא העור שלי הוא ב-28 לנובמבר. ללא היסטוריה משפחתית לכלל סוגי הסרטן. מעל 20 נקודות חן בגוף (ללא נמשים), צבע עור - רגיל.

אן לא מדובר בגדילה מהירה של האיזור הכהה, אזי התור סביר בהחלט.

03/11/2019 | 16:11 | מאת: אלה

תודה רבה. מדובר בנקודה מאוד קטנה. אעקוב אחריה עד התור.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)