נקודות חן ונמשים בעקבות השמש

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

06/10/2019 | 19:09 | מאת: דניאל

בתקופת הקיץ האחרונה שמתי לב שצצו לי כמה נמשים ונקודת חן בפנים בצבעים שונים חלק בצבע העור ששמים לב אליהם רק בתאורה מסויימת וחלק יותר כהים. אני חייב לציין שאני משתדל להיחשף כמה שפחות לשמשו גם כשאני נחשף אני שם קרם הגנה אך הם עדיין צצים להם. הייתי שמח לדעת האם יש איזה קרם מומלץ אשר יכול לעזור ולהסתיר אותם או איזה טיפול מסויים? תודה רבה מראש דניאל

ככל שתיחשף פלות לששמ יהיו פחות נמשים. להסתר כמובן ניתן להיעזר במייק אפ.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)