נקודת חן חשודה אצל בת 28

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

21/09/2019 | 13:15 | מאת: ירדן

שלום ד"ר, בת 28, בעלת נקודות חן מרובות בכל הגוף, ללא היסטוריה משפחתית. יש לי נקודת חן אסימטרית בין האצבעות ברגל מאז שאני ילדה (מצ"ב תמונה). האם לדעתך יש סיבה לדאגה? לא שמתי לב לשינוי בנראות שלה לאורך השנים. תמונה בקישור - https://ibb.co/cJpQcpw

איני יכול לאבחן על סמך תמונה בלבד, אולם העובדה שלא חל שינוי משמעותי מקטינה את הסיכוי כי מדובר במלנומה. בכל מקרה , עקב ריבוי שומות מומלץ לעקוב ע"י מיפוי שומות דיגיטלי - www.molemap.co.il

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)